Voorbereidingsbesluit delen bestemmingsplan VeilingterreinOost

Logo Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van

9 mei 2017 heeft besloten, dat een herziening wordt voorbereid voor de drie plandelen uit bestemmingsplan “Veilingterrein Oost, Noord-Scharwoude”, die op 22 februari 2017 door de Raad van State zijn vernietigd.

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende overzichtskaart treedt in werking op de dag, nadat deze bekend is gemaakt en ligt vanaf die datum voor een ieder tijdens de openingsuren ter inzage

in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Tevens is het voorbereidingsbesluit digitaal te raadplegen via internet op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0416.VBVTO2017-va01).

Via de invoeringswet Wro is het voorbereidingsbesluit geplaatst op de zogenaamde negatieve lijst (bijlage als bedoeld in artikel 8.5 Algemene wet bestuursrecht). Dit betekent dat bezwaar en beroep tegen een dergelijk besluit niet mogelijk is.

Langedijk, 13 juni 2017

Burgemeester en wethouders

Naar boven