TER INZAGE LEGGING Ontwerpbestemmingsplan Banken 1

Logo Uithoorn

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Banken 1 met identificatiecode NL.IMRO.0451.BPBanken1-OW01 met ingang van 15 juni 2017 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Toelichting

De aanleiding van het opstellen van het bestemmingsplan Banken 1 is het legaliseren van de bestaande hooischuur op het perceel Banken 1.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Banken 1 ligt vanaf donderdag 15 juni 2017 tot en met woensdag 26 juli 2017 ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis gedurende de openingstijden van het gemeentehuis.

Indienen zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Uithoorn, postbus 8, 1420 AA Uithoorn. De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 14 juni 2017

Naar boven