Ontwerpbestemmingsplan ‘Grippensteinschestraat ongenummerd’ te Velp

Logo Grave

Burgemeester en wethouders van Grave maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Grippensteinschestraat ongenummerd’ (Velp) ter inzage wordt gelegd.

Het bestemmingsplan ziet op de realisatie van 2 vrijstaande woningen. Het plangebied ligt tussen Schotschestraat 1/Grippensteinschestraat 11 en Grippensteinschestraat 5 te Velp.

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen ligt zes weken ter inzage van woensdag 14 juni 2017 tot en met dinsdag 1 augustus 2017. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de Publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0786.BPGRIPPENSTEINSTR0-on01.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Grave, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Daniëlle Wessels, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0486-477277. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

Herbegrenzing stedelijk gebied

Voor de realisatie van de woningen is een aanpassing (herbegrenzing) van de aanduiding ‘bestaand stedelijk gebied’ uit de provinciale Verordening Ruimte 2014 noodzakelijk. Hiervoor wordt op basis van artikelen 4.12 en 36.5 van de Verordening ruimte 2014 een verzoek gedaan aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant. Tegen dit voornemen tot herbegrenzing kunt u van van woensdag 14 juni 2017 tot en met dinsdag 1 augustus eveneens een zienswijze indienen op eerder genoemde wijze.

Grave, 13 juni 2017

Naar boven