VOORONTWERPWIJZIGINGSPLAN ‘HAPS, VIVELLIHOF’

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening Cuijk 2005 het voorontwerpbestemmingsplan ‘Haps, Vivellihof’ ter inzage wordt gelegd.

Het plangebied ligt ter plaatse van Margrietstraat 7 te Haps ( 5443 AB). Het voorziet in een transformatie van de huidige sportschool ‘Vivelli Healthclub’ tot een woonlocatie met 19 grondgebonden woningen en bijbehorende voorzieningen.

Het voorontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen vier weken ter inzage van woensdag 14 juni 2017 tot en met dinsdag 11 juli 2017. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Cuijk tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer : NL.IMRO.1684.02BPWmargrietstr-VO01.

Tevens wordt er op vrijdag 23 juni 2017 een inloopavond georganiseerd. Deze inloopavond vindt plaats in het gebouw van Vivelli Healthclub van 19.00uur tot 20.30 uur. Tijdens de inloopavond zullen de plannen van de architect worden getoond.

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer M. Brugman, afdeling Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

Cuijk, 13 juni 2017

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven