ONTWERP BESTEMMINGSPLAN Aanpassing Buntven Huijbergen

Logo Woensdrecht

 

Burgemeester en wethouders van Woensdrecht maken, ter voldoening aan artikel 3.8.1 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Aanpassing Buntven Huijbergen’ voor een ieder ter inzage ligt.

 

Inhoud

Het bestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte Buntven’ wordt aangepast voor wat betreft het aantal te bouwen woningen binnen het plangebied. Dit aantal wordt vermeerderd van vijf naar zeven stuks waardoor er kleinere courante kavels ontstaan. Het plangebied is gelegen aan de noord-westzijde van het dorp Huijbergen, gelegen binnen de gemeentegrenzen van Woensdrecht. Het gebied sluit aan op een bestaande woonwijk op het Meulenven. De noordzijde grenst aan de Manussestraat.

De oostkant van het plangebied wordt begrensd door weiland, waarachter een carrosseriebedrijf aan de Bergsestraat is gelegen. Ook aan de west- en noordzijde wordt het plangebied begrensd door weilanden.

 

Inzien

Het ontwerp bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage vanaf 15 juni 2017, gedurende een periode van zes weken, bij de centrale balie van het gemeentehuis te Hoogerheide tijdens openingstijden. Na afspraak via het algemene telefoonnummer 14 0164 kan het ontwerp ook worden ingezien buiten openingstijden. Ook is het gehele ontwerp bestemmingsplan langs elektronische weg te raadplegen. U vindt de documenten op "www.woensdrecht.nl" onder de bekendmakingen. Tevens zal het plan te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan heeft als identificatienummer: NL.IMRO.0873.HUYBxBP144xHERZx04-ON01

 

Reageren

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan eenieder omtrent de ter inzage liggende stukken schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Woensdrecht, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide onder vermelding van "zienswijze", de naam van het bestemmingsplan en uw adresgegevens. Voor mondelinge reacties kunt u een afspraak maken met de heer A. Bogers via het algemene telefoonnummer is 14 0164.

 

Hoogerheide, 14 juni 2017

Naar boven