Kennisgeving inzage ontwerp-omgevingsvergunning voor het verbouwen van een koetshuis tot woning, het realiseren van een viertal recreatieappartementen in de vorm van een pension, een pool house, plantenkas, schapenstal en een kantoor en fysiopraktijkruimte in een schuur, het herinrichten van het terrein en het vernieuwen van een schuur op het adres Heesterlustweg 1 te Noordgouwe.

Logo Schouwen-Duiveland

 

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij voornemens zijn omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit ‘bouwen’, de activiteit ‘handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening’, de activiteit ‘brandveilig gebruik’ en de activiteit ‘monument’ met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo voor het verbouwen van een koetshuis tot woning, het realiseren van een viertal recreatieappartementen in de vorm van een pension, een pool house, plantenkas, schapenstal en een kantoor en fysiopraktijkruimte in een schuur, het herinrichten van het terrein en het vernieuwen van een schuur op het adres Heesterlustweg 1 te Noordgouwe.

 

De activiteiten zullen plaatsvinden op het perceel Heesterlustweg 1 te Noordgouwe, kadastraal bekend als gemeente Brouwershaven, sectie H, perceelnummer 540. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Het college wil meewerken aan het plan voor de activiteit ‘bouwen’, de activiteit ‘handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening’, de activiteit ‘brandveilig gebruik’ en de activiteit ‘monument’. Bij het verlenen van de omgevingsvergunning voor de activiteit ‘handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening’ dient een planologische wijziging doorgevoerd te worden conform artikel 2.1 lid 1, sub c van de Wabo en artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 mei 2017 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Zierikzee.

 

Tijdens de periode van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland, postbus 5555, 4300 JA te Zierikzee. Ook mondeling kunnen zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer (0111) 452 252.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zierikzee, 19 mei 2017

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven