Bestemmingsplan “Julianastraat 27/27a en Langstraat 3”

Logo Heeze-Leende

Burgemeester en wethouders van Heeze-Leende maken bekend dat de gemeenteraad op 22 mei 2017 voor de locaties Julianastraat 27/27a en Langstraat 3 in Leende een gewijzigd bestemmingsplan heeft vastgesteld.

Aan het perceel Julianastraat 27/27a is een extra wooneenheid toegevoegd, waardoor het bestemmingsplan in overeenstemming is gebracht met de feitelijke situatie.

Voor de locatie Langstraat 3 zijn enkele bedrijfscategorieën toegevoegd aan de bedrijvenlijst.

Het bestemmingsplan ligt van 15 juni 2017 tot en met 26 juli 2017 ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Tevens is het bestemmingsplan digitaal in te zien op de website van de gemeente (www.heeze-leende.nl).

Gedurende de periode van terinzagelegging kan door belanghebbenden tegen de vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus , EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt daags na afloop van de genoemde termijn van terinzagelegging in werking. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Belanghebbenden die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven