Aanvraag van de Combinatie Natuurontwikkeling Maasplassen om een vergunning op grond van de Waterwet, Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Milieu geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het opstellen van ontwerpbeschikkingen op de aanvraag van de Combinatie Natuurontwikkeling Maasplassen om een vergunning op grond van de Waterwet, alsmede het vaststellen van een nota bodembeheer op grond van het Besluit bodemkwaliteit.

De aanvraag, alsmede de nota bodembeheer betreffen het gebruikmaken van het rijkswaterstaatswerk de Maas of de daartoe behorende beschermingszone door het verondiepen en herinrichten van de plas Het Smalbroek aan de linkerzijde van de Maas ter hoogte van kilometer 75,8 in de gemeente Roermond.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikkingen liggen met de daarop betrekking hebbende stukken tijdens kantooruren, vanaf 14 juni 2017 gedurende 6 weken ter inzage bij:

  • 1. Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Céramique 125, 6221 KV Maastricht, op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, alsmede buiten kantooruren na telefonische afspraak (088 – 797 41 50: vraag naar de afdeling Vergunningverlening).

  • 2. Ten kantore van de gemeente Roermond, Kazerneplein 7, 6041 TG Roermond.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen gedurende de bovengenoemde periode van terinzagelegging schriftelijk en/of mondeling zienswijzen indienen bij de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Postbus 25, 6200 MA Maastricht.

Inlichtingen

Voor nadere informatie, of voor het maken van een afspraak, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer P. Beenen, telefoon 06 – 51 85 48 37, of de heer R. Goossens, telefoon 06 – 12 55 04 59, van de afdeling Vergunningverlening.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, T.L.B. du Chatinier

Naar boven