Wijzigingsplan ‘Plaggensteeg 1a Sint-Oedenrode’

Logo Meierijstad

Wijzigingsplan ‘Plaggensteeg 1a Sint-Oedenrode’

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan ‘Plaggensteeg 1a Sint-Oedenrode’ met ingang van 9 juni 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Meierijstad, gedurende openingstijden. Tevens is het wijzigingsplan  ‘Plaggensteeg 1a Sint-Oedenrode’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.BGO000WP0022017W-ON01.

 

Informatie over het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de bouw van een eerste bedrijfswoning op de locatie Plaggensteeg 1a, kadastraal bekend als gemeente Meierijstad, ODR01, sectie N, nummers 1054 en 1055.

 

Inzage

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Plaggensteeg 1a Sint-Oedenrode’ ligt met ingang van 9 juni 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Meierijstad, gedurende openingstijden. Tevens is het wijzigingsplan raadpleegbaar op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen op het ontwerp wijzigingsplan. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan: het College van burgemeester en wethouders van Meierijstad, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen.

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met  J. van de Wijdeven van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer Tel: 14 0413 • Mobiel 041 338 1827.

 

Publicatie in:

 

  • 1.

    Gemeenteblad Meierijstad

  • 2.

    Staatscourant

Naar boven