Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Bovenkerkseweg 51a en tussen 88 en 90 Stolwijk

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Bovenkerkseweg 51a en tussen 88 en 90 Stolwijk” met ingang van 14 juni 2017 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van drie vrijstaande woningen met bijbehorende erfbebouwing (Regeling Ruimte-voor-Ruimte). Het plan is gesitueerd aan Bovenkerksweg 51a (twee woningen) in Stolwijk en tussen Bovenkerkseweg 88 en 90 (één woning) in Stolwijk.

 

Zienswijze

De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl inwoners à bouwen à bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1610BG011-ON01. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

 

Bekendmaking ontwerpbesluit vaststellen hogere waarden geluid

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard zijn voornemens het volgende besluit te nemen:

 

  • 1.

    Bovenkerkseweg 51a en tussen 88 en 90 te Stolwijk : het vaststellen van hogere geluidswaarden voor het realiseren van drie nieuwe woningen. Het besluit tot het vaststellen van hogere waarden wordt gecombineerd met het vaststellen van het bestemmingsplan Bovenkerkseweg 51a en tussen 88 en 90, Stolwijk, gemeente Krimpenerwaard.

 

Dit ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken kunt u van 14 juni tot en met 25 juli 2017 inzien bij de gemeente Krimpenerwaard.

 

U kunt uw schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbesluit onder vermelding van kenmerk 2016277875 gedurende deze periode bij het college van burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard indienen, per adres Omgevingsdienst Midden-Holland, Postbus 45, 2800 AA Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden-Holland (telefoon 088 – 5450 000). Uw zienswijzen kunnen tevens per email worden ingediend via info@odmh.nl.

 

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen naar voren brengen over dit ontwerpbesluit, kunnen later beroep instellen tegen het definitieve besluit.

 

Inzage

Voor inzage kunt u tijdens kantooruren terecht in de hoofdvestiging van het Klant Contact Centrum van de gemeente Krimpenerwaard, Dorpsplein 8 in Stolwijk (telefoon 140182). U dient hiervoor een afspraak te maken.

Stolwijk 13 juni 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpnerwaard,

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven