Ontwerp-bestemmingsplan Schalm 5

Logo Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 13 juni 2017 het ontwerp-bestemmingsplan Schalm 5 gedurende zes weken ter inzage zal liggen.

Dit plan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemmingsaanduiding binnen de grenzen van de maatschappelijke bestemming op het perceel Schalm 5 te Renswoude. De huidige aanduiding is ‘medische kliniek’. Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de aanduiding ‘hospice en revalidatiecentrum’.

Genoemd ontwerp-bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Bovendien kan het plan tijdens openingstijden worden ingezien op het gemeentehuis.

Tot 25 juli 2017 wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om zijn of haar zienswijze met betrekking tot dit ontwerp-bestemmingsplan naar voren te brengen. De zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL te Renswoude. Het is ook mogelijk om uw zienswijze mondeling in te dienen. Hiervoor dient binnen de gestelde termijn een afspraak te worden gemaakt met de heer J.C. van Essen.

Voor meer informatie : J.C. van Essen (tel: 0318 – 57 81 60/ j.van.essen@renswoude.nl)

 

Naar boven