Voornemen voorbereiding bestemmingsplan fietsenstalling Lijnbaansgracht t.h.v. nr. 234A (De Melkweg)

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bekend:

Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft het voornemen om een bestemmingsplan voor te bereiden voor een fietsenstalling in het water van de Lijnbaangracht ter hoogte van nr. 234A (De Melkweg). Het bestemmingsplan voorziet in het planologisch faciliteren van een bouwwerk t.b.v het stallen van fietsen, als onderdeel van het project Leidseplein.

 

Aangezien het bestemmingsplan binnenkort in ontwerp wordt vrijgegeven voor zienswijzen, is besloten in dit stadium van de procedure af te zien van het ter inzage leggen van de stukken en het bieden van gelegenheid tot het naar voren brengen van zienswijzen. Tevens is besloten om af te zien van de mogelijkheid om een onafhankelijke instantie in de gelegenheid te stellen advies uit te brengen over het voornemen.

 

In juli 2017 zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Op dat moment wordt de gelegenheid tot het naar voren brengen van zienswijzen geboden. Te zijner tijd wordt dat bekend gemaakt.

 

Amsterdam, 8 juni 2017

burgemeester en wethouders,

 

mr. A.H.P. van Gils

secretaris

 

mr. E.E. van der Laan

burgemeester

 

Naar boven