Uitwerkingsplan Naarderstraat 66

Logo Huizen

Overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening ligt het (aangepaste) vastgestelde uitwerkingsplan Naarderstraat 66 ter inzage. U kunt het plan met ingang van 9 juni 2017 gedurende zes weken inzien.

Inhoud uitwerkingsplan :

Met het uitwerkingsplan wordt een appartementengebouw van maximaal 3 verdiepingen mogelijk gemaakt. Het plan is ten opzichte van het ontwerp-uitwerkingsplan dat ter inzage heeft gelegen, aangevuld met een bezonningsonderzoek voor de Jan van Galenstraat 1.

Inkijken uitwerkingsplan :

Het vastgestelde uitwerkingsplan Naarderstraat 66 ligt van 9 juni 2017 tot en met 20 juli 2017 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij het Klantcontactpunt (centrale receptie).Het Klantcontactpunt is geopend op ma, di, wo, do: 08.30-17.00 en vr: 08.30-16.00 uur.

Het uitwerkingsplan is in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website De informatie over het project is ook digitaal te vinden via www.huizen.nl > Bouwprojecten > Naarderstraat 66.

Het uitwerkingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0406.UPNaarderstraat66-VG01

Beroep instellen:

De beroepstermijn loopt van 10 juni 2017 tot en met 21 juli 2017. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden die eerder een ontvankelijke zienswijze hebben ingediend;

  • -

    belanghebbenden, maar alleen voor zover het de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp-uitwerkingsplan betreft dat al ter inzage heeft gelegen (dus alleen op de aanvulling van de toelichting met het bezonningsonderzoek);

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest binnen de daartoe gestelde termijn een ontvankelijke zienswijze in te dienen.

Het uitwerkingsplan treedt in werking op 22 juli 2017. Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het uitwerkingsplan. In geval van onverwijlde spoed kunt u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen, dit schort de inwerkingtreding van het uitwerkingsplan wel op. Het uitwerkingsplan treedt dan namelijk in werking nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

In alle gevallen geldt dat het beroepschrift en/of het verzoek om voorlopige voorziening binnen de beroepstermijn moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Huizen, 8 juni 2017

Naar boven