Gemeente Dinkelland - Ontwerpbestemmingsplan- “Buitengebied, partiële herziening Oldenzaalsestraat 53”, ontwerp-beeldkwaliteitsplan “Oldenzaalsestraat 53” en Ontwerpbesluit Hogere grenswaarde “Oldenzaalsestraat 53” Denekamp

Logo Dinkelland

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, partiële herziening Oldenzaalsestraat 53 Denekamp”, het ontwerp van het besluit om een hogere grenswaarde voor geluidsbelasting vast te stellen op de voorgevel van de nieuw te bouwen woning en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft tot doel de bestemming Kantoren op de locatie Oldenzaalsestraat 53 te wijzigen naar de bestemming wonen Landhuis. Het college van burgemeester en wethouders is daarbij van plan om op grond van art. 83 van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vast te stellen om de bouw van de woning op de gevraagde afstand van de Oldenzaalsestraat mogelijk te maken. Het beeldkwaliteitsplan geeft de randvoorwaarden aan waar de woning op het gebied van welstand aan moet voldoen.

 

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan, het ontwerpbesluit hogere grenswaarde en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan liggen met ingang van 9 juni t/m 20 juli 2017 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het ontwerp-bestemmingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.1774.BUIBPOldenzstr53-OW01. De directe link hiernaar is: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1774.BUIBPOldenzstr53-OW01.

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.dinkelland.nl/ruimtelijke-plannen.

 

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen m.b.t. het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad, zienswijzen m.b.t. de hogere grenswaarde aan het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 11, 7590 AA Denekamp. Zienswijzen dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met mevrouw D. Bonenkamp van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0541-854100.

 

Naar boven