Toepassen Ruimte voor Ruimte regeling perceel Zwinweg 2 in Oosterend.

Logo Texel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat voor het perceel Zwinweg 2 in Oosterend de Ruimte voor Ruimte regeling wordt toegepast zoals deze in het bestemmingsplan Buitengebied Texel 2013 is opgenomen. Op basis van deze regeling wordt op dit perceel alle bedrijfsbebouwing gesloopt en hiervoor in de plaats komt er een mogelijkheid voor het plaatsen van een nieuw recreatief opstal. In totaal wordt ruim 1800 m² bedrijfsbebouwing gesloopt. De huidige agrarische bestemmingen worden gewijzigd naar de bestemming Wonen en deels bestemming Natuur omdat dit aansluit aan het natuurgebied De Bol.

Inzage: Het ontwerpbesluit met bijbehorende verbeeldingen ligt vanaf donderdag 8 juni 2017 tot en met woensdag 19 juli 2017 ter inzage. U kunt de stukken raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord: bekendmakingen) of op www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn ook in te zien bij de publieksbalie.

Reageren: Tijdens deze termijn kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

 

Naar boven