Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Walburg’

Logo Zwijndrecht

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan ‘Walburg’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplangebied Walburg bestaat uit de woonwijk Walburg en het gelijknamige winkelcentrum met de omliggende maatschappelijke voorzieningen en wordt als volgt begrensd:

  • -

    de gemeentegrens met Hendrik-Ido-Ambacht in het noordwesten;

  • -

    het hart van de Ringdijk in het oosten;

  • -

    het hart van de Rotterdamseweg in het zuidwesten.

Het bestemmingsplan voorziet in een uniformering van de regels zoals deze worden toegepast in de andere bestemmingsplannen van de gemeente Zwijndrecht. Het ontwerpbestemmingsplan betreft een conserverend plan waarin geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen zijn opgenomen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken van 9 juni tot en met 20 juli 2017 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00. Het ontwerp-bestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder inwoners -> bestemmingsplannen -> bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder bestemmingsplannen, zoek op Zwijndrecht). Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0642.bp03walburg-2001.

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Walburg” op de volgende wijze:

  • -

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht;

  • -

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl;

  • -

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling (telefoon 14 078).

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, 8 juni 2017

Naar boven