BEKENDMAKING

Logo Geldermalsen

Ontwerp wijzigin gs besluit en O ntwerp wijzigingsplan “ Rijksstraatweg 17 ”, Geldermalsen

Burgemeester en wethouders van Geldermalsen maken bekend, dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) het Ontwerp wijzigingsplan “Rijksstraatweg 17 Geldermalsen” vast te stellen. Met ingang van 9 juni 2017 ligt overeenkomstig artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht hiertoe voor zes weken ter inzage:

  • het Ontwerp van het wijzigingsplan Rijksstraatweg 17 te Geldermalsen;

  • het Ontwerp wijzigingsbesluit

Toelichting

Het wijzigingsplan heeft tot doel de planologische basis te leggen voor het exploiteren van een horecagelegenheid met het concept “laagdrempelig, samen met mensen die wat afstand hebben tot de arbeidsmarkt”. Daarbij valt te denken aan de integratie op de arbeidsvloer van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Reageren

Gedurende de ter inzage legging van de planstukken (van 9 juni 2017 tot en met 20 juli 2017) kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis bij het Klantencontactcentrum, Kuipershof 2 te Geldermalsen. U kunt schriftelijk of mondeling (op afspraak) uw zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geldermalsen, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen.

U kunt hiervoor een afspraak maken via 0345-586611. De stukken zijn tevens in te zien op de gemeentelijke website via http://www.geldermalsen.nl/bestemmingsplannen/ter inzage.

Naar boven