Ontwerp uitwerkingsplan “Westerschans Goes”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken op grond van de artikelen 3.8 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub b van de Wro het bestemmingsplan “Havengebied Goes” uit te werken.

Met ingang van 8 juni 2017 ligt het ontwerp van het uitwerkingsplan “Westerschans Goes”, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. Het ontwerp is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.UPGS05-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Met het uitwerkingsplan wordt het zuidwestelijke deel van het Havengebied Goes uitgewerkt. De uitwerking ziet toe op het planologisch mogelijk maken van de realisatie van een grote supermarkt (Albert Heijn) met parkeerterrein, aanleunwinkels en 110 appartementen daarboven. Er is tevens ruimte voor een hotel, een horecavoorziening en enkele dienstverlenende functies. Ten behoeve van de ontwikkeling wordt de Westhavendijk gedeeltelijk verlegd.

Over het ontwerpuitwerkingsplan kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met de heer P.J. Daniëlse via (0113) 249 823 of p.danielse@goes.nl.

 

Naar boven