Bekendmaking woensdag 7 juni 2017

Logo Capelle aan den IJssel

Inwerkingtreding bestemmingsplan ’s-Gravenweg-West

Bestemmingsplanidentificatienummer NL.IMRO.0502.BP16sGravenwegWest-4001

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat volgens artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘s-Gravenweg-West op donderdag 18 mei 2017 in werking is getreden.

Beroep

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is tegen het op 27 maart 2017 door de gemeenteraad gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘s-Gravenweg-West beroep ingesteld. Hierbij is aan de voorzitter van deze afdeling echter niet gevraagd om de inwerkingtreding van dit bestemmingsplan door het treffen van een voorlopige voorziening op te schorten. Hierdoor is het bestemmingsplan - na afloop van de beroepstermijn - in werking getreden.

Begrenzing bestemmingsplan

Het bestemmingsplangebied ’s-Gravenweg-West wordt begrensd door:

  • de Ringvaart (noord);

  • de grens gemeente Rotterdam (west);

  • de Abram van Rijckvorselweg (zuid);

  • het plangebied Oeverrijk en ’s-Gravenweg 190 (oost).

Bestemmingsplan beschikbaar en raadpleegbaar

Het in werking getreden bestemmingsplan ‘’s-Gravenweg-West’ is beschikbaar en raadpleegbaar op www.ruimtelijkplannen.nl. Ook ligt het bestemmingsplan ter inzage bij het Informatiecentrum in het gemeentehuis, Rivierweg 111, Capelle aan den IJssel. Het Informatiecentrum is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 19.00 uur.

Mee r informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw C. van Hemert, afdeling Stadsontwikkeling, telefoonnummer 14010 of via e-mail c.van.hemert@capelleaandenijssel.nl

Naar boven