Besluit omgevingsvergunning nieuwbouw twee-onder-één-kap-woning aan De Mieden 15-17 te Oentsjerk (uitgebreide procedure, olo 2761109)

Logo Tytsjerksteradiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat hij op grond van artikel 2.1 lid 1 a en c en artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° van de Wabo een omgevingsvergunning heeft verleend voor de bouw van een twee-onder-één-kap-woning op het perceel De Mieden 15-17 te Oentsjerk. Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd.

Ter inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 8 juni 2017 tot en met 20 juli 2017 tijdens openingstijden ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen op het gemeentehuis, Raadhuisweg 7 te Burgum (tel. 14 0511). Daarnaast is de kennisgeving m.b.t. de omgevingsvergunning digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0737.11BPIIIOV01-vg01.

Niet mee eens?

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit, kan vanaf de dag na de eerste dag van terinzagelegging gedurende een periode van zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit kan per brief of langs de digitale weg (loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht). Ook voor belanghebbenden, die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, staat deze rechtsgang open. Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep.

Inwerkingtreding

De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Leeuwarden. Als gedurende de beroepstermijn een voorlopige voorziening is aangevraagd, treedt het besluit nooit eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

N.B. voor het behandelen van uw aanvraag bij de rechtbank moet u griffierecht betalen (zie www.rechtspraak.nl). U kunt alleen een voorlopige voorziening vragen als u ook een beroepschrift indient.

 

Naar boven