Openbare publicatie gemeente Goirle - tussentijds verblijf voor vergunninghouders - onderhoud gebouw en voorzieningen

Logo Goirle

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goirle maakt het volgende bekend. De gemeente Goirle is eigenaar van de woningen Tilburgseweg 184-01 tot en met Tilburgsweg 184-10 te Goirle en gaat deze verhuren ten behoeve van de huisvesting van vergunninghouders. De bedoeling is dat deze woningen voor maximaalvijf jaar een tussentijds verblijf gaan bieden aan vergunninghouders die in afwachting zijn van definitieve huisvesting. Het startmoment van de opdracht is 1 juli 2017.

Gedurende deze tijd zal er behoefte zijn aan diensten in het kader van beheer. Dit betreft administratief beheer, gebouwbeheer (dagelijks onderhoud) en sociaal beheer (toezicht). Het pand dient in dezelfde staat opgeleverd te worden na de beheerperiode als bij aanvang van de opdracht.

Woonstichting Leystromen heeft zich bereid getoond deze werkzaamheden voor haar rekening te nemen, maar ingevolge artikel 53e van het Besluit toegelaten instellingen volkshuisvesting 2015, in verband met het verrichten van werkzaamheden door toegelaten instellingen als bedoeld in artikel 45a, eerste lid, onderdelen a, b en c, van de Woningwet, moet het college nagaan of anderen dan een toegelaten instelling deze werkzaamheden wensen te verrichten. Daartoe dient deze publicatie. Geïnteresseerden kunnen zich voor nadere informatie binnen twee weken na publicatie van deze mededeling melden bij de gemeente Goirle, de heer F. Beurskens (frans.beurskens@goirle.nl of 013 5310660).

 

Goirle, 7 juni 2017

het college van burgemeester en wethouders

Michel Tromp Mark van Stappershoef

gemeentesecretaris burgemeester

Naar boven