Ontwerp uitwerkingsplan “bestemmingsplan Centrum Vroomshoop UP Linderflier Zuid” artikel 3.6.1.b Wro

Logo Twenterand

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat zij op 9 juni 2017 het ontwerp uitwerkingsplan “bestemmingsplan Centrum Vroomshoop UP Linderflier Zuid” en het daarbij behorende ontwerpbesluit hogere grenswaarden ter inzage leggen.

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op de verdere uitwerking van een aantal nog niet gerealiseerde woningbouwclusters.

 

Ter inzage legging

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien via www.twenterand.nl onder ‘actueel – ter inzage’. Het papieren exemplaar ligt met ingang van 9 juni 2017 zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen. Ook kunt u het plan via www.ruimtelijkeplannen.nl bekijken de code van het plan betreft: NL.IMRO.2017.201513BPVHUP-ont1.

Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college, Postbus 67, 7670 AB te VRIEZENVEEN en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling beleid via het algemene telefoonnummer 0546-840840.

Naar boven