Ontwerp-bestemmingsplan Leijsenakkers, herziening 3 (percelen Helleke)

Logo Oosterhout

Ontwerp-besluit vaststelling hogere waarden maximaal toelaatbare geluidsbelasting 2 woningen aan ’t Helleke te Oosterhout.

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat voor een tweetal percelen aan ‘t Helleke een bestemmingsplan in procedure wordt gebracht. Ten behoeve van dit bestemmingsplan dienen naast het bestemmingsplan ook hogere waarden voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting te worden vastgesteld.

Ontwerp-bestemmingsplan ‘Leijsenakkers, herziening 3 (percelen Helleke)’

Ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening ligt dit ontwerp-bestemmingsplan ‘Leijsenakkers, herziening 3 (percelen Helleke)’ (NL.IMRO.0826.BSPhz3leijsenakker-ON01) en het ontwerp-besluit tot vaststelling van dat bestemmingsplan, met de hierbij behorende stukken, ter inzage.

Dit ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op een tweetal percelen aan ’t Helleke te Oosterhout.

Het voorziet in de bouw van 2 woningen op een perceel, waar nu 1 woning is toegestaan.

Ontwerp-besluit vaststelling hogere waarden maximaal toelaatbare geluidsbelasting 2 woningen aan 't Helleke

Het voornemen bestaat om, met toepassing van artikel 110a van de Wet geluidhinder, hogere waarden vast te stellen voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting ter plaatse van 2 woningen aan ’t Helleke (maximaal 53 dB). Het ontwerp-besluit tot vaststelling van deze hogere waarden, met bijbehorende stukken, ligt eveneens ter inzage.

Terinzageligging

Alle stukken liggen met ingang van 8 juni 2017 gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout. Ook kunnen alle stukken geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indiening zienswijzen

Vanaf de dag van ter inzage legging (dus vanaf 8 juni 2017) kan een ieder gedurende 6 weken (dus tot uiterlijk 20 juli 2017) ter zake van dit ontwerp-bestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen betrekking hebbende op het ontwerp-bestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze bestemmingsplan woningen Helleke’.

Voor wat betreft het ontwerp-besluit vaststelling hogere waarden dienen de schriftelijke zienswijzen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze hogere waarden woningen Helleke’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer F.W.L. Versteegh van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoon 14 0162.

Oosterhout, 7 juni 2017

Naar boven