Bestemmingsplan Jhr Dr Sandbergweg 47 gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 8 juni 2017 tot en 19 juli 2017 het ontwerpbestemmingsplan Jhr Dr Sandbergweg 47  en de daarbij behorende stukken, voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl/bestemmingsplannen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) met de volgende identificatienummer:

  • Jhr Dr Sandbergweg 47 met identificatienummer NL.IMRO.0233.BPjhrdrsandberwg47-0301.

 

Bestemmingsplan Jhr Dr Sandbergweg 47

Dit bestemmingsplan maakt de functieverandering aan de Jhr Dr Sandbergweg 47 mogelijk. Opstallen aan de Jhr Dr Sandbergweg 47 worden gesloopt en daarvoor in de plaats komt één extra woning op het perceel aan de Jhr Dr Sandbergweg 47.

 

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden en ingezetenen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van een reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken.

 

Ermelo, 7 juni 2017.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven