Vaststelling bestemmingsplan 2e kwadrant Business Strip

Logo Wageningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 29 mei 2017 het bestemmingsplan “2e kwadrant Business Strip” heeft vastgesteld en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen heeft genomen.

Inhoud en begrenzing bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van kennisintensieve bedrijven mogelijk. Het plangebied omvat een perceel op de Wageningen Campus. Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door de sportvelden van sportpark De Bongerd. De overige zijden van het plangebied worden begrensd door het terrein van Wageningen University & Research.

Ter inzage

Het bestemmingsplan met bijlagen en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen liggen met ingang van donderdag 8 juni 2017 gedurende 6 weken ter inzage bij Publiekszaken, Markt 22. Publiekszaken is op maandag tot en met donderdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur. De stukken kunnen ook op afspraak worden ingezien. De afspraken vinden plaats op: maandag, dinsdag, woensdag of donderdag tussen 13.30-15.30 uur.

Website

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Wageningen (www.wageningen.nl/bestemmingsplannen). Ook het besluit geen exploitatieplan vast te stellen is hier in te zien. Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0289. 0060kwadrant2-VSG1.

Beroep

Tot en met woensdag 19 juli 2017 kan tegen de besluiten beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen het bestemmingsplan en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen hebben ingebracht. 

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

De besluiten treden in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State dat wordt gehonoreerd.

Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de beroepsprocedure of het plan kunt u contact opnemen met Publiekszaken (0317 – 492 400).

 

Naar boven