Omgevingsvergunning voor de activiteiten 'handelen in strijd met regels voor ruimtelijke ordening’ en ‘bouwen’, Bremsteeg 16 Oirschot

Logo Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat zij een omgevingsvergunning voor de activiteiten ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en ‘Bouwen” hebben verleend. De omgevingsvergunning maakt het verbouwen van de woning Bremsteeg 16 in Oirschot en het bouwen van een bijgebouw mogelijk.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 7 juni 2017 gedurende zes weken ter inzage. Inzage van stukken kan enkel op afspraak (via e-mail: vergunningen@kempengemeenten.nl). De stukken zijn eveneens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Belanghebbenden kunnen in tweevoud een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch. Dat kan van 7 juni tot 19 juli 2017.

Belanghebbenden die op tijd zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning ingediend hebben kunnen beroep instellen tegen het definitieve besluit. Naar aanleiding van de bekendmaking van de ontwerp omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend. Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u beroep instelt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn.

U kunt als u een spoedeisend belang heeft de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld. U moet een kopie van het beroepschrift meesturen. Als u een verzoek om voorlopige voorziening indient, wordt de vergunning niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

 

Oirschot, 6 juni 2017

Naar boven