Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied tweede herziening’ ter inzage

Logo Olst-Wijhe

Voor 26 locaties/percelen gelegen in het plangebied van het bestemmingplan ‘Buitengebied Olst-Wijhe’ legt het college van B en W een ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Aanleiding van het bestemmingsplan is de constatering dat het bestemmingsplan ‘Buitengebied Olst-Wijhe” voor de betreffende percelen onterecht voorzag in een bouwtitel voor de realisatie van (bedrijfs-)woningen. In afwijking tot hetgeen de gemeenteraad heeft besloten bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Olst-Wijhe’, zijn op de digitale versie van het bestemmingsplan zoals deze op www.ruimtelijkeplannen.nl staat, de aanduidingslagen ‘-bw’ en ‘-w’ abusievelijk niet opgenomen. Met deze planherziening worden de ontbrekende aanduidingen (-w) en (-bw) voor de betreffende locaties alsnog opgenomen op de verbeelding.

Het betreft de navolgende percelen/adressen: Soestwetering, kad. L 225 (2 percelen), Rietbergweg 10, Rietbergweg ong. (nutsvoorziening), Waterschapsstraat 1, Het Anem 8, Hamelweg 16a, Stoombootweg 4a, Waterstraat 4, Raalterweg 32, Boxbergerweg 70 (Diepenveen, gemeente Deventer, betreffend erfdeel is in Olst-Wijhe gelegen), Beltenweg 5, Rijksstraatweg 34a, Holstweg 46T, Oude Deventerweg 5, Woolsdijk 6T, Hoek Vossenweg / Zeedijk (Nijbroek, gemeente Voorst, betreffend erfdeel is in Olst-Wijhe gelegen), Hoenloseweg 1, Boxbergerweg 19T, Boxbergerweg 38a, Randerstraat 1, Boxbergerweg 117-119, ‘t Nijenhuis 8-10, Boerlestraat 5b (3 percelen). De betreffende percelen zijn tevens aangegeven op de overzichtstekening en verbeelding die bij het ontwerpbestemmingsplan horen.

Het plan (identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2016001026-0201) en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 8 juni 2017 tot en met 19 juli 2017. U vindt het plan op www.ruimtelijkeplannen.nl en bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Bronbestanden vindt u op ro.olst-wijhe.nl.

U kunt binnen de genoemde termijn mondeling of schriftelijk een zienswijze geven op het plan. Stuur uw schriftelijke reactie naar de gemeenteraad. Vermeld op welk plan en op welke onderdelen uw zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het team Leefomgeving, via telefoonnummer 14 0570.

 

Naar boven