Vastgesteld bestemmingsplan Gasselternijveen, Vaart 151, wonen

Logo Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.12 Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad op 11 mei 2017 het

bestemmingsplan Gasselternijveen, Vaart 151, wonen

heeft vastgesteld met een gewijzigde aanduiding voor de ‘dove-gevel’.

Zakelijke inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een woonbestemming voor het perceel Vaart 151, waarbij ruimte wordt gegeven voor de bouw van 1 woning.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van8 juni 2017 gedurende 6 weken ter inzage bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis van Aa en Hunze, Spiekersteeg 1 te Gieten. Ook is het bestemmingsplan Gasselternijveen, Vaart 151, wonen met bijlagen in deze periode digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder wonen & bouwen, bestemmingsplannen – in procedure – vastgesteld) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het bestemmingsplan is geen zienswijze ingediend en de gewijzigde aanduiding betreft geen inhoudelijke wijziging maar alleen de vorm waarin de aanduiding is opgenomen.

Derhalve kan met ingang van de dag na die waarop het raadsbesluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken enkel beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) worden ingediend door:

-een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet is staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak wordt ingediend, wordt de inwerkingtreding van het bestemmingsplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

(zie ook publicatie besluit hogere grenswaarden geluid , Vaart 151 Gasselternijveen )

Naar boven