Gemeente Brummen - Verklaring van geen bedenkingen en omgevingsvergunning "Scholencluster H.A. Lorentzstraat" Eerbeek

Logo Brummen

Het college van burgemeester en wethouders van de Gemeente Brummen maakt op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat met ingang van donderdag 25 mei 2017 gedurende zes weken een Verklaring van geen bedenkingen en een omgevingsvergunning met bijbehorende stukken voor het “Scholencluster H.A. Lorentzstraat”, NL.IMRO.0213.BPEEKOM300005-on01 ter inzage ligt.

 

De Verklaring van geen bedenkingen en omgevingsvergunning zien toe op het realiseren van een nieuw scholencluster met gymzaal ten behoeve van de basisschool ‘de Enk’ en de ‘C. van Leeuwenschool’ op de locatie H.A. Lorentzstraat 1-3 te Eerbeek. Het betreft een gedeelte van de kadastrale percelen gemeente Hall, sectie E, nummers 6977 en 6978. De projectlocatie is omgeven door de H.A. Lorentzstraat aan de noordzijde, de P. Zeemanstraat aan de oostzijde, de Kloosterstraat aan de zuidzijde en de Vondellaan aan de westzijde. De aanvraag omgevingsvergunning past niet binnen het bestemmingsplan ‘Kom Eerbeek’ omdat het gebouw voor het onderwijscluster niet is gelegen binnen de bouwvlakken met de bestemming ‘Maatschappelijk’ en een deel van de gronden bestemd is als ‘Verkeer – Verblijfsgebied’.

Inzage

Analoog

De Verklaring van geen bedenkingen en de omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken, liggen vanaf donderdag 1 juni 2017 tot en met woensdag 12 juli 2017 tijdens openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen).

Digitaal

De stukken zijn tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder Wonen en Leven/Bestemmingsplannen/Bestemmingsplannen in procedure).

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen tegen een genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het instellen van beroep kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit (of indien dat niet vermeld is, na de dag van publicatie van het besluit) een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de beroepsprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Naar boven