Kennisgeving bestemmingsplan “Noorderhelling”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 2 juni 2017 gedurende een periode van 6 weken (dus tot en met donderdag 13 juli 2017) het ontwerpbestemmingsplan “Noorderhelling” (NL.IMRO.0599.BP1031Noordrhllng-) met bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij de informatiebalie van het Timmerhuis, Halvemaanpassage 1. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u hier na het maken van een afspraak (010-2672514) inzien.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan “Noorderhelling” maakt het mogelijk om (kleinschalige) bedrijven tot milieucategorie 3.1 te (her)huisvesten op het gebied Noorderhelling. Dit gebied ligt aan de Stadionweg. Verder maakt dit plan de verplaatsing mogelijk van een bouwmarkt naar het westelijk deel van het eerdergenoemde gebied.

 

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging, van vrijdag 2 juni 2017 tot en met donderdag 13 juli 2017 kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, R&W/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam. Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met mevrouw C. Wieles, telefoonnummer 0610353905 bellen.

 

Inloopavond

Op woensdag 14 juni vindt bij WSV de Kreek een inloopavond plaats. Geïnteresseerden zijn van 19.00 tot 21.00 uur welkom voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan Noorderhelling, maar ook over de plannen voor het Zuiddiepje als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Stadionpark. Tijdens deze avond kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien, vragen stellen aan betrokken ambtenaren en is er om 19.00 en 20.00 uur een algemene presentatie over de plannen. WSV de Kreek is gevestigd aan de Stadionweg 1.

 

Rotterdam, 31 mei 2017

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens deze,

 

dhr. C.H. Jaeger

Algemeen directeur cluster Stadsontwikk

Naar boven