Vaststelling wijzigingsplan ‘Vlasrootsingel’ in Heythuysen

Logo Leudal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maakt, op grond van artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 30 mei 2017 het wijzigingsplan “Vlasrootsingel” ongewijzigd heeft vastgesteld.

In dit wijzigingsplan wordt het mogelijk gemaakt om 3 woningen op te richten.

Termijn ter visie legging

Het vaststellingsbesluit met bijbehorende planstukken ligt met ingang van donderdag 1 juni  2017 tot en met woensdag 12 juli  2017 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1, gedurende de openingstijden van de receptie. De planstukken zijn digitaal te raadplegen op de landelijke website ruimtelijkeplannen.nl via de link: NL.IMRO.1640.WP17HyVlasrootsing-VG01 (= planidentificatienummer).

De bronbestanden zijn beschikbaar via de link Bronbestanden WP17 Vlasrootsingel, Heythuysen.

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan binnen de termijn van tervisielegging een beroepschrift worden ingediend door: 1. een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpplan heeft ingediend; 2. een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tot het college van burgemeester en wethouders te wenden;

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Limburg, Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en ten minste te bevatten: - de naam en het adres van de indiener; - de dagtekening; - een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; - de gronden van het beroep (motivering).

Voorlopige voorzieningIndien een beroepschrift is ingediend, is het mogelijk om daarnaast een verzoek in te dienen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Een dergelijk verzoek dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het verzoek dient te zijn ondertekend en tenminste het volgende te bevatten: - de dagtekening van het beroepschrift; - vermelding van de datum van het besluit waartegen het beroepschrift zich richt; - een opgave van de redenen waarom men zich met het besluit niet kan verenigen.

Bij het verzoek dient voorts een afschrift van het beroepschrift te worden overgelegd alsmede een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft overgelegd. Naar aanleiding van het verzoek kan de bevoegde voorzieningenrechter een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening wordt een bedrag aan griffierecht geheven. De griffier van de betrokken Rechtbank wijst de verzoeker na de indiening van diens verzoek op de verschuldigdheid van het griffierecht en bericht de verzoeker binnen welke termijn en op welke wijze het verschuldigd griffierecht moet worden voldaan. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven