ONTWERP BESTEMMINGSPLAN GENERAAL WINKELMANLAAN TER VISIE

Logo Wassenaar

In 2015 is een voorontwerp bestemmingsplan Generaal Winkelman door het college opgesteld. Als vervolg op dit voorontwerp heeft het college een ontwerp bestemmingsplan opgesteld. Met het ontwerp bestemmingsplan wordt nu de voorbereidingsprocedure als bedoeld in artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening gestart.

Het ontwerp bestemmingsplan maakt de bouw van appartementen op het voormalige zwembadlocatie aan de Generaal Winkelmanlaan mogelijk.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt gedurende zes weken, vanaf 2 juni tot en met 14 juli 2017 voor een ieder ter inzage in het gemeenkantoor  aan de Johan de Wittstraat 45 in Wassenaar. Het plan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar,  Postbus 499, 2240 AL Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14070.

 

Burgemeester en wethouders van Wassenaar Wassenaar, juni 2017

Naar boven