OntwerpbestemmingsplanVijverhof Nieuwersluis, Stichtse Vecht

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Vijverhof Nieuwersluis vanaf vrijdag 2 juni tot en met donderdag 13 juli 2017 ter inzage ligt.

Inhoud

Met dit bestemmingsplan kan de buitenplaats Vijverhof, gelegen aan de westzijde van de Vecht direct ten noorden van de bebouwde kom van Breukelen, worden omgevormd naar een hotelaccommodatie met maximaal 45 kamers, een restaurant met serre, een theehuis aan de Vecht en een woning. Daarnaast voorziet het plan in het herstel van de landschapstuin, waarbij een aantal historische kenmerken van de buitenplaats wordt teruggebracht. Aan de zijde van de Vecht worden aanlegplaatsen gerealiseerd.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPVijverhofNWS-OW01) vanaf vrijdag 2 juni raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook vanaf vrijdag 2 juni tot en met donderdag 13 juli 2017 zonder afspraak inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).

Inloopavond

Over het ontwerpbestemmingsplan Vijverhof Nieuwersluis is er op maandag 12 juni 2017 vanaf 20:00 tot 21:30 uur een inloopavond in Fort Nieuwersluis, Rijksstraatweg 7b in Nieuwersluis. Op deze inloopavond beantwoorden wij uw vragen over het nieuwe bestemmingsplan. U kunt op ieder moment binnenlopen. Aanmelden is niet nodig.

De oprit van Fort Nieuwersluis is gelegen direct naast Rijksstraatweg 9 in Nieuwersluis. Er is beperkte parkeergelegenheid aanwezig op het terrein.

Reageren

U kunt vanaf vrijdag 2 juni 2017 gedurende 6 weken schriftelijk (geen e-mail), digitaal of mondeling een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan. Uw schriftelijke zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen onder vermelding van ‘Zienswijze Vijverhof Z/17/112458‘.

Ook kunt u voor het kenbaar maken van uw zienswijze(n) gebruik maken van het digitaal formulier op www.stichtsevecht.nl. Voor uw mondelinge zienswijze(n) neemt u contact op met heer H. Steutel (14 0346).

Naar boven