Vastgestelde beheersverordening “Kern Asperen” te Asperen gemeente Lingewaal

Logo Lingewaal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken bekend dat, op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 april 2017 de beheersverordening voor de kern Asperen, heeft vastgesteld.

 

Plangebied

De beheersverordening heeft betrekking op de kern Asperen, zoals weergegeven op de ter inzage liggende verbeelding van het plangebied.

 

Inhoud

Op grond van de Wro mogen bestemmingsplannen niet ouder zijn dan 10 jaar. De beheersverordening voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied als overbrugging tot de invoering van de Omgevingswet. In de beheersverordening wordt het beheer van dat gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke en planologisch toelaatbare gebruik geregeld. De beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die planologisch nog niet eerder zijn toegestaan.

 

Ter inzage

De vastgestelde beheersverordening, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken, zijn als volgt raadpleegbaar:

 

 

Geen Bezwaar/Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar te maken of beroep in te stellen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

 

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt de dag na publicatie in werking.

 

Asperen, 31 mei 2017

 

Burgemeester en wethouders van Lingewaal.

Naar boven