Ontwerp-omgevingsvergunning en voorlopige verklaring van geen bedenkingen, Bûtewei 15 te Ureterp

Logo Opsterland

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen met een afwijking ingevolge artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3º Wabo welke is gericht op de uitbreiding van de melkveehouderij op het perceel Bûtewei 15 te Ureterp.

Procedure

Van 1 juni 2017 tot en met 12 juli liggen de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Beetsterzwaag, Hoofdstraat 82 in Beetsterzwaag. Ook zijn de stukken in te zien via www.opsterland.nl.

Zienswijze

Gedurende de periode van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning en/of de ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 9244 ZP, Beetsterzwaag, onder vermelding van dossiernummer OVX 6087. Voor mondelingen zienswijzen kunt u contact opnemen met mevrouw P. Rietsema, tel. 0512-386274, e-mail: petra.rietsema@opsterland.nl.

Naar boven