Besluit omgevingsvergunning Veepad 33, Dongen (gewijzigd)

Logo Dongen

Burgemeester en wethouders hebben besloten om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 sub a 30 Wabo af te wijken van het bestemmingsplan Buitengebied Dongen en voor de hieronder genoemde deelactiviteit, met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure, een -gewijzigde- omgevingsvergunning te verlenen.

De aanvraag betreft het perceel Veepad 33 en voorziet in de volgende deelactiviteit:

1. Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (uitbreiding van de recreatieve nevenactiviteiten).

De wijziging ten opzichte van de ontwerpvergunning heeft betrekking op handhaving van de huidige status als (agrarische) bedrijfswoning. De ruimtelijke onderbouwing is daarop aangepast. Ook is de terminologie aangepast aan de laatste wijziging van de Verordening ruimte 2014.

Ter inzage

Het vastgestelde besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf vrijdag 2 juni 2017  tot en met donderdag 13 juli 2017 ter inzage bij de balie Bouwen en Milieu in de Publiekshal van het gemeentehuis. De stukken zijn tevens in te zien via www.dongen.nl / Omgevingsvergunning / onder Omgevingsvergunning ter inzage Veepad 33.

Rechtsmiddelen

Tegen het besluit kan met ingang van 2 juni 2017 tot en met 13 juli 2017 beroep worden ingesteld door:

- degene die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend;

- een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen;

- een ieder voor zover de zienswijze de wijziging van het besluit betreft.

Informatie

Voor nadere informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contract opnemen met de heer M.G. (Maas) Boonekamp van het team Beleid via telefoonnummer 14 0162 of via e-mail maas.boonekamp@dongen.nl

Dongen, 1 juni 2017

Burgemeester en wethouders van Dongen

Naar boven