Ontwerp bestemmingsplan ‘Lakemondsestraat 5 Opheusden’ en ontwerp omgevingsvergunning voor de realisatie van een bedrijfsgebouw aan de Lakemondsestraat 5 te Opheusden

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken, met inachtneming van de ‘Coördinatieverordening ex artikel 3.30 Wro gemeente Neder-Betuwe’, op grond van de artikelen 3.8, 3.30 en 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de volgende stukken ter inzage liggen:

  • 1.

    Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Lakemondsestraat 5 Opheusden’;

  • 2.

    De ontwerp omgevingsvergunning voor de realisatie van een bedrijfsgebouw aan de Lakemondsestraat 5 te Opheusden; 

Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de Lakemondsestraat 5 te Opheusden, ten noordoosten van de kern Opheusden. Met dit bestemmingsplan wordt de agrarische bestemming gewijzigd in de bestemming Bedrijf-hoveniersbedrijf en wordt de realisatie van een bedrijfsgebouw mogelijk gemaakt.  

Inzageperiode: 1 juni 2017 tot en met 12 juli 2017

Inzageplaatsen bestemmingsplan en omgevingsvergunning:

  • 1.

    analoog: tijdens de openingstijden van het Omgevingsloket van het gemeentehuis Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden.

  • 2.

    digitaal: www.nederbetuwe.nl (Veel bezochte pagina’s - Bekendmakingen - 2017 - Week 22 - Ruimtelijke Ontwikkeling - Ontwerpbestemmingsplan en omgevingsvergunning ‘Lakemondsestraat 5 Opheusden’. 

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal te raadplegen via: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpOPlakemondstr5-ont1

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen: door een ieder tijdens inzageperiode. Zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Zienswijzen over de ontwerp omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Opheusden, 31 mei 2017

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven