Kennisgeving besluit hogere waarden aanvraag omgevingsvergunning bouwen 2 appartementen op de locatie Rivierdijk 654

Logo Hardinxveld-Giessendam

Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam heeft een besluit hogere toelaatbare geluidbelastingen genomen, ten behoeve van de realisatie van het bouwen van 2 appartementen aan de Rivierdijk 654. Dit is nodig omdat op deze locatie de voorkeursgrenswaarde voor het wegverkeerslawaai wordt overschreden.

 

Ingevolge artikel 3:16 van de Algemene wet heeft het ontwerpbesluit van 6 april tot en met 17 mei 2017 ter inzage gelegen en is de mogelijkheid geboden tot het indienen van zienswijzen. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt.

 

Het definitieve besluit hogere grenswaarden en bijbehorende stukken liggen, op grond van artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht, in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam ter inzage vanaf 1 juni tot en met 12 juli 2017.

 

Het besluit met bijbehorende stukken kan worden ingezien bij:

  • Gemeente Hardinxveld-Giessendam, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam (tijdens kantoortijden);

  • Het besluit hogere waarden is ook te vinden op de gemeentelijke website: www.hardinxveld-giessendam.nl (Bestuur > Regelgeving en bekendmaking > Documenten ter inzage).

 

Gedurende de termijn van ter inzagelegging kunnen ingevolge artikel 146 van de Wet geluidhinder belanghebbenden beroep aantekenen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

 

Naar boven