Ontwerpbestemmingsplan Havenkwartier ter inzage

Logo Lisse

 

Wij zijn van plan om op de locatie van de voormalige veilinghallen van de Hobaho woningbouw mogelijk te maken. Globaal aangeduid betreft dit de gronden ingeklemd door de Hobahostraat, 1e Havendwarsstraat, Haven, en Ruishornlaan (m.u.v. de twee binnen dat gebied nog gevestigde bedrijven). Kadastraal betreft dit de percelen sectie D, 4867, 7499, 6350, 3225 en 7500 (ged).

 

Het ontwerpbestemmingsplan Havenkwartier ligt daarom ter inzage.

 

Ontwerpbestemmingsplan Havenkwartier

Het ontwerpbestemmingsplan Havenkwartier voorziet inhet wijzigen van de bedrijfsbestemming van de locatie in een woonbestemming (het programma omvat: 47 grondgebonden woningen, 24 vrije sectorappartementen en 46 sociale appartementen (deze laatst genoemde appartementen zijn overigens al in aanbouw op basis van een eerder in procedure gebracht bestemmingsplan).

 

Het bestemmingsplan heeft de identificatiecode NL.IMRO.0553.bpchavenkwartier-onx1

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage van 31 mei tot en met 11 juli 2017 in de gemeentewinkel. Het ontwerpbestemmingsplan is daarnaast digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

U kunt van 31 mei tot en met 11 juli 2017 gemotiveerd uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijke zienswijze. Vermeld uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen nemen wij niet in behandeling.

 

Zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de heer M. Randsdorp via telefoonnummer 14 0252. Dat geldt ook voor mondelinge zienswijzen.

 

Procedurele bepalingen uit de Crisis en Herstelwet (CHW) van toepassing.

Gelet op bijlage I, onder 3 van de CHW geldt dat de procedurele bepalingen uit afdeling 2 van de CHW op dit bestemmingsplan van toepassing zijn. Deze procedurele bepalingen zijn gericht op een, eventueel van toepassing zijnde, versnelling van de procedure, maar gaan uiteraard niet ten koste van de rechtszekerheid.

 

Lisse, 30 mei 2017

 

Naar boven