Vastgesteld bestemmingsplan ‘Barneveldsestraat 26-26a’ Renswoude

Logo Renswoude

Burgemeester en wethouders van Renswoude maken bekend dat de gemeenteraad op 9 mei 2017 het bestemmingsplan ‘Barneveldsestraat 26-26a’ heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op met name de vergroting van de bebouwingsoppervlakte ten behoeve van het bedrijf op het adres Barneveldsestraat 26a. Daarnaast wordt het bouwvlak van dit perceel gewijzigd en worden de bestemmingsvlakken van beide percelen verschoven. Ook wordt een maximale oppervlakte aan bijgebouwen voor het perceel Barneveldsestraat 26 opgenomen, hetgeen in het huidige bestemmingsplan ontbreekt.

Het vastgestelde bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Bovendien ligt het plan vanaf heden gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage op de afdeling Omgevingsbeheer van de gemeente Renswoude.

Tot 11 juli 2017 kan schriftelijk beroep worden ingesteld tegen het besluit tot vaststelling van genoemd bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (AbRS, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) door:

 

  • 1.

    Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te brengen.

Indien beroep wordt ingesteld, dan kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de AbRS . Voor zowel het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Voor meer informatie: Mw. E. Zech (tel: 0318 – 57 81 62/ e.zech@renswoude.nl)

Naar boven