Bestemmingsplan ‘Langstraat 2c Leende’

Logo Heeze-Leende

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maken bekend dat de gemeenteraad op 1 mei 2017 het bestemmingsplan ‘Langstraat 2c Leende’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan ziet op de vestiging van een paardenhouderij op het perceel Langstraat 2c te Leende. Hiertoe is de locatie voorzien van een functie-aanduiding voor paardenhouderij. Ten behoeve van de paardenhouderij dienen enkele voorzieningen (buitenbak, longeercirkel) gerealiseerd te worden. Hiervoor is het bouwvlak vergroot, aangezien deze bouwwerken alleen binnen een bouwvlak gerealiseerd mogen worden. Op de uitbreiding van het bouwvlak mogen alleen bouwwerken, geen gebouwen zijnde, worden opgericht.

 

Het vaststellingsbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 1 juni 2017 tot en met woensdag 12 juli 2017 tijdens de openingsuren ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website.

 

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van terinzagelegging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Belanghebbenden die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven