Kennisgeving Ontwerpbesluiten cluster 1 passeervak Noord Julianakanaal

Logo Stein

Krachtens artikel 20 van de Tracéwet bevordert de Minister van Infrastructuur en Milieu een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten die nodig zijn ter uitvoering van het Tracébesluit Zandmaas/Maasroute, aanvulling III.

In het kader van deze coördinatie geeft de Minister van Infrastructuur en Milieu kennis van het feit dat de volgende ontwerpbesluiten zijn genomen.

Welk Ontwerpbesluiten zijn genomen en liggen ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit Zandmaas/Maasroute, aanvulling III, zijn de volgende ontwerpbesluiten genomen overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4, Tracéwet juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

Cluster 1

A

Ontwerpbesluit op grond van artikel 4.10 onder 1a jo. artikel 4.11 onder 1 Algemene plaatselijke verordening van de gemeente Stein voor het kappen van bomen ten behoeve van het project Passeervak Noord, genomen door de Burgemeester en wethouders van de gemeente Stein. Betreft zaaknummer O2017-066\SXO20725478 voor het kappen van 56 Canadese populieren gelegen op de percelen langs het Julianakanaal ter hoogte van km 8,5 en km 9,5.

B

Ontwerpbesluit op grond van artikel 4.3.1 onder 1a jo. artikel 4.3.2. onder 1 Algemene plaatselijke verordening van de gemeente Meerssen voor het kappen van bomen ten behoeve van het project Passeervak Noord, genomen door de Burgemeester en wethouders van de gemeente Meerssen.

 

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien ?

 

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende documenten liggen met ingang van 24 mei 2017 voor de duur van zes weken ter inzage op de navolgende locaties en met de volgende openingstijden:

  •  

    Tijdens kantooruren in het gemeentehuis (afdeling Dienstverlening), Stadhouderslaan 200 te Stein;

  •  

    Het kantoor van de gemeente Meerssen, Markt 50 in Meerssen. U kunt hiervoor terecht bij het Klant Contact Centrum, tel. 14 043. Het wordt op prijs gesteld als u uw bezoek aan het bestuurscentrum vooraf telefonisch aankondigt. Op die manier voorkomt u onnodig wachten;

  •  

    Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te Maastricht. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met dhr. mr. J.P.L.M. Gerits op 06-12550468.

    Zienswijze?

    Gedurende de termijn dat de stukken kunnen worden ingezien kan een ieder tegen het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen inbrengen.

    A

  •  

    Voor het besluit onder A kunt u schriftelijke zienswijzen richten aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stein onder vermelding van: “zienswijze tegen” en het op het betreffende ontwerpbesluit vermelde kenmerk.

    Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de heer drs L.J.J. Pompl van de afdeling Dienstverlening voor het maken van een afspraak (tel 046-4359393).

    B

  •  

    Schriftelijke zienswijzen tegen het besluit zoals genoemd onder B dient u te sturen aan: Burgemeester en wethouders van Meerssen, Postbus 90, 6230 AB Meerssen onder vermelding van het zaaknummer. Als u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met C. Poolen, tel. 14 043.

    Degene die een schriftelijke zienswijze inbrengt, kan verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Het verzoek daartoe dient tegelijkertijd met de zienswijze te worden ingediend.

    Meer informatie?

    A

    Nadere informatie over het ontwerpbesluit zoals genoemd onder A kunt u verkrijgen bij de heer drs. L.J.J. Pompl van de afdeling Dienstverlening (Tel. 046-4359393).

    B

    Nadere informatie over het ontwerpbesluit zoals genoemd onder B kunt u verkrijgen bij C. Poolen, tel. 14 043.

De Minister van Infrastructuur en Milieu,namens deze,

Het Afdelingshoofd van de afdeling BJV Projectadviseringbij de Corporate Dienst van Rijkswaterstaat,mr. A.K. van de Ven

 

 

 

 

 

 

 

Naar boven