Ontwerp-omgevingsvergunning ex artikel 3.10 Wabo, Pleineslaan 1-3 in Den Dolder

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 25 mei 2017 gedurende een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt de ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen van twee 2-onder-1-kap woningen, het maken van een uitweg en het vellen van houtopstanden (dossier OV20160884).

Het perceel Pleineslaan 1-3 ligt in het bestemmingsplan “Den Dolder Noord” en heeft de bestemmingen “Wonen” en ‘Tuin”. Het bouwplan voldoet niet aan de regels van dit bestemmingsplan omdat ter plaatse het bestaande aantal woningen is gemaximeerd op '2' en de beoogde locatie van de hoofdgebouwen niet past binnen het huidige bouwvlak

De documenten liggen digitaal ter inzage ligt in de publiekshal van de gemeente Zeist, Het Rond 1 te Zeist. Het plan is tevens in te zien via www.zeist.nl/bestemmingsplannen.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 14 030. Naast de mogelijkheid om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen, is het ook mogelijk dit digitaal te doen. U kunt hiervoor naar www.zeist.nl/zienswijze.

Naar boven