RECTIFICATIE – Bekendmaking besluiten inlaatsysteem IJsseldijk (Kamperstraatweg), Gebiedsontwikkeling IJsseldelta-Zuid/Reevediep (cluster 20)

Logo Overijssel

Vorige week, op woensdag 17 mei 2017, is in de huis-aan-huisbladen Weekblad Kampen en FlevoPost, editie Dronten de bekendmaking van de bovengenoemde besluiten verschenen. Per abuis is deze bekendmaking pas één dag later, op donderdag 18 mei 2017, verschenen in de Staatscourant. Om die reden worden de inzagetermijn en beroepstermijn voor de besluiten inlaatsysteem IJsseldijk (Kamperstraatweg) met één dag verlengd tot en met donderdag 29 juni 2017.

De besluiten en de bijbehorende stukken (inclusief de Reactienota) liggen daarmee van woensdag 17 mei 2017 tot en met donderdag 29 juni 2017 ter inzage op het provinciehuis Overijssel (Luttenbergstraat 2 te Zwolle) en het gemeentehuis Kampen (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen) en zijn tevens te raadplegen via www.ruimtevoorderivierijsseldelta.nl.

Voor nadere details over onder andere de zakelijke inhoud van de besluiten en het instellen van beroep wordt verwezen naar de bekendmaking die op woensdag 17 mei 2017 in de genoemde huis-aan-huisbladen en op 18 mei 2018 in de Staatscourant is verschenen.

Naar boven