Verleende Omgevingsvergunning Ammerzoden 2016, Horenkamp 1 (OV0021), Maasdriel

Logo Maasdriel

Op 17 mei 2017 (verzonden 17 mei 2017) heeft het college van burgemeester en wethouders omgevingsvergunning verleend voor het realiseren van een woning (vervangende nieuwbouw bestaande woning) op het perceel Horenkamp 1 in Ammerzoden (kadastraal bekend gemeente Ammerzoden sectie K nummer 426).

Inzien

Het besluit met de daarbij horende bijlagen ligt van 29 mei tot en met 9 juli 2017 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het besluit ook vinden op

  • onze website www.maasdriel.nl;

  • op de website www.ruimtelijkeplannen.nl via de link

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.OV0021-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://maasdriel.digitaleplannen.nl/plannen/NL.IMRO.0263.OV0021-/NL.IMRO.0263.OV0021-VG01

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met ons besluit? Omdat voorafgaand aan dit besluit een openbare voorbereidingsprocedure is gevolgd kunt u geen bezwaar maken maar kunt u een beroepschrift indienen bij de rechtbank, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

U stuurt dit binnen zes weken na de bekendmaking (= datum verzending) van dit besluit naar de rechtbank. De mogelijkheid van beroep bestaat alleen als u tijdens de voorbereidingprocedure ook al uw zienswijze hebt ingediend. Hebt u dit niet gedaan, dan kan een beroepschrift alleen als u niet kan worden verweten dat u niet eerder een zienswijze hebt ingediend. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van ons besluit niet op. Als u deze opschorting wilt, dan kunt u de rechter vragen een voorlopige voorziening te treffen. Dit verzoek dient u in bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Voor het behandelen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening worden door de rechtbank kosten in rekening gebracht.

BEKENDMAKING BESLUIT WET GELUIDHINDER , Maasdriel

Het college van Maasdriel heeft op 16 mei 2017 een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vastgesteld in verband met de hierboven genoemde ontwikkeling.

Inzien

Het besluit voor vaststelling hogere grenswaarde(n) met de daarbij horende bijlage(n) ligt 29 mei tot en met 9 juli 2017 ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden beroep tegen het besluit worden ingediend.

Een beroepschrift moet binnen de inzagetermijn worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (AbRS), Postbus 20.019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naast het indienen van een beroepschrift kan een voorlopige voorziening aangevraagd worden bij de Voorzitter van de AbRS. Als van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, treedt het besluit niet in werking voordat over een voorlopige voorziening is beslist. Voor het indienen van beroep en het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw D. van Lienden

Naar boven