Kennisgeving - Ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening van het bestemmingsplan PCT-terrein, project Green Tech Valley

Logo Alphen aan den Rijn

Kennisgeving

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders kennis van het feit dat zij een partiele herziening van het bestemmingsplan voorbereiden voor een perceel tussen de Denemarkenlaan en de Hoogeveenseweg (PCT-terrein) te Hazerswoude Dorp (kadastraal bekend Hazerswoude, sectie D, nummer 1574). Het plan voorziet in het toekennen van een ruimere bestemming aan dit perceel waardoor zich op het perceel tevens sierteeltgelieerde bedrijven mogen vestigen.

Op grond van artikel 1.3.1, tweede lid Bro wordt hier gemeld dat over het plan direct gelegenheid wordt geboden zienswijzen naar voren te brengen. Hoe u dit moet doen staat hieronder beschreven.

Ontwerpbestemmingsplan

Van 26 mei tot en met 6 juli 2017 is het ontwerpbestemmingsplan (kenmerk NL.IMRO.0484.B162denemarkenlaan-ON01) met de bijbehorende bestanden in te zien bij de informatiebalie in het gemeentehuis te Alphen aan den Rijn. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende voornoemde termijn kan iedereen een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan. De zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw schriftelijke reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven dat het om het genoemde ontwerpbestemmingsplan gaat. U kunt ook mondeling reageren door contact op te nemen met het Officemanagement van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar via (0172) 46 56 41.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 24 mei 2017 .

Naar boven