Rectificatie: Ontwerp wijzigingsplan 'Leusden-zuid Loysderhoek'

Logo Leusden

Op dinsdag 18 april 2017 is in de titel van deze publicatie de naam van het ontwerp wijzigingsplan verkeerd genoemd. De naam van het ontwerp wijzigingsplan is niet 'Arnhemseweg 8 - 10', maar 'Leusden-zuid Loysderhoek'. Alle informatie uit de publicatie van 18 april 2017 evenals de aangeduide (geo-)locatie was correct weergegeven. Voor de volledigheid staat hieronder nog de volledige publicatietekst:

 

Vanaf woensdag 19 april tot en met dinsdag 30 mei 2017 ligt het ontwerp wijzigingsplan ‘Leusden-Zuid Loysderhoek’ ter inzage.

Tijdens deze periode kunt u het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.197-0301.

 

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op:

http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.197-/NL.IMRO.0327.197-0301

 

U kunt het ontwerp plan met bijbehorende stukken ook inzien bij het omgevingsloket in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken met het omgevingsloket.

 

Het wijzigingsplan

Het plan betreft de voormalige locatie van de gymzaal in Leusden Zuid aan de Prinses Margrietlaan die gemeente Leusden herontwikkelt tot woningbouw. Voor één van de woningen moet het bouwvlak van het geldende bestemmingsplan Leusden-zuid - Herontwikkelingen worden vergroot. Binnen de genoemde voorwaarden uit het bestemmingsplan vergroot het college het bouwvlak met dit wijzigingsplan.

 

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij het college van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp wijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzenkunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘Zienswijze ontwerp wijzigingsplan ‘Leusden-Zuid Loysderhoek’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Deze hebben wij nodig om de zienswijzennota toe te sturen. Een per mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

 

Naar boven