Vastgesteld wijzigingsplan ‘Korteweide, Babberich’

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar maakt bekend dat met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan 'Korteweide, Babberich' is vastgesteld. Het wijzigingsplan voorziet in een wijziging van het bouwvlak, waardoor de beoogde woningbouw mogelijk wordt gemaakt.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 19 januari t/m 1 maart 2017 ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. Het wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.WP04KORTEWEIDE-VA01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl. .

 

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan vanaf 19 januari t/m 1 maart 2017 beroep worden ingesteld door:

- belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

- belanghebbenden die willen opkomen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep aantekent en de reden waarom u beroep instelt.

 

Inwerkingtreding / Voorlopige voorziening

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van de besluiten niet. Als u wilt voorkomen dat het besluit in werking treedt, dan moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Het verzoek moet u indienen bij de Raad van State, ter attentie van de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien het verzoek tijdens de beroepstermijn wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Zevenaar, 18 januari 2017

Naar boven