Ontwerp bestemmingsplan

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp bestemmingsplan ‘Woningen Dorpsstraat 4-6 Ledeacker’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om twee woningen te bouwen ter vervanging van de te slopen tweekapper op dezelfde locatie.

Ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Bij het bestemmingsplan ligt op grond van artikel 110c, eerste lid van de Wet geluidhinder het ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder ter inzage. Het ontwerp besluit heeft betrekking op de bouw van de twee nieuwe woningen.

Het ontwerp bestemmingsplan (plan IDN: NL.IMRO.1702.1BPdorpsstraat4en6-ON01) inclusief alle bijlagen en het ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder liggen met ingang van 24 mei 2017 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klantencontactcentrum, balie Bouwzaken, Brink 3 te Sint Anthonis. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje omgeving/overzicht bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 4 juli 2017 is eenieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van Sint Anthonis, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden ten aanzien van het ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 40, 5845 ZG SINT ANTHONIS.

De gemeenteraad behandelt de zienswijze bij het voorstel over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Burgemeester en wethouders beslissen op de aanvraag ontheffing hogere grenswaarde.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer (0485) 388 850.

Sint Anthonis, 23 mei 2017

Naar boven