Bestemmingsplan Lubberstraat fase II, gemeente Oirschot (Rectificatie)

Logo Oirschot

Op 20 december 2016 heeft de gemeenteraad van Oirschot het bestemmingsplan “Lubberstraat fase II” met planidentificatie NL.IMRO.0823.BPSPLubberstFase2-VAST vastgesteld. Het bestemmingsplan, gelegen aan de Lubberstraat in Oirschot, maakt binnen de bestaande woningbouwlocatie Lubberstraat nieuwe woningbouwontwikkelingen mogelijk. Een deel van de te realiseren woningen zal met behulp van de 'Ruimte voor Ruimte'-regeling tot stand komen. Dit gedeelte zal bestaan uit 10 woningen uitgesplitst in 6 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Het overige te realiseren gedeelte bestaat uit 20 CPO-woningen (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). 7 van deze CPO-woningen zijn starterswoningen. Bij een dergelijk project verenigen de toekomstige bewoners zich en treden samen op als opdrachtgever naar een architect en aannemer.

Wijzigingen

Het ontwerpbestemmingsplan heeft vanaf 14 juli 2016 tot en met 25 augustus 2016 ter inzage gelegen. Vorige week hebben we gepubliceerd dat er geen zienswijze is ingediend. Dit is niet juist, er is namelijk één zienswijze ingediend.

Beroepsmogelijkheid

Wij leggen het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken vanaf donderdag 19 januari 2016 voor de duur van 6 weken ter inzage. U kunt het bestemmingsplan raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Het bestemmingsplan is te vinden onder de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0823.BPSPLubberstFase2-VAST.

Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die op tijd een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Voorlopige voorziening

Belanghebbenden die beroep hebben ingediend kunnen, naast het beroepsschrift, een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek is beslist.

 

Oirschot, 18 januari 2017

Naar boven